Nytårshilsen fra formanden

 

Nytårshilsen fra formanden

 

Kære DMF-medlemmer,

 

Godt nytår til jer alle! Det nye arbejdsår er netop begyndt, og jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år.

 

Ved årets start plejer vi traditionelt at se tilbage på det år, der er gået, og samtidig rette vores blik mod det nye, der venter os. 2023 har budt på både glædelige og udfordrende begivenheder. Desværre har vores dygtige sekretariatschef, Anders Due, været alvorligt syg, og efter endt sygeperiode har han valgt at træde tilbage. Samtidig har vores kontor-dame, Lena Madsen, også valgt at stoppe. Dette har nødvendiggjort en overvejelse fra bestyrelsens side om alternative løsninger. Efter nøje overvejelse har vi indgået en aftale med DTL, som vi ser frem til med spænding. Vi er overbeviste om, at denne løsning vil være til gavn for os alle.

 

Årets generalforsamling fandt sted på Samsø, og jeg personligt synes, det var en særde-les vellykket begivenhed. Vi har modtaget udelukkende positiv kritik, ja nærmest ros, og nogle har endda kaldt det den bedste generalforsamling i DMF's historie. Det glæder mig at høre, at vores indsats og arrangementer værdsættes på denne måde.

 

Nu ser vi fremad. På grund af turbulensen omkring sekretariatet har vi desværre ikke af-holdt medlemsmøder i det forgangne år. Vi håber dog på at kunne arrangere medlems-møder og andre begivenheder i løbet af 2024. Har du ideer til et medlemsarrangement, er du mere end velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem, så vil vi gøre vores bedste for at føre det igennem.

Med disse ord ønsker jeg dig, din familie, din virksomhed og dine medarbejdere endnu engang et rigtig godt nytår. Jeg håber, vi får lejlighed til at mødes i løbet af 2024. Husk, at DTL allerede har iværksat projektet "Den Grønne Transportpris". Fra november i år be-gynder kampagneperioden, der varer frem til januar 2025, og prisoverrækkelsen finder sted på Transport 2025 messen i april måned 2025. Alle DMF-medlemmer har mulighed for at deltage i kapløbet om Den Grønne Transportpris 2025 og eventuelt modtage prisen.

LÆS FLERE NYHEDER FRA DMF HER

Nytårshilsen fra formanden 

 

 

Kære DMF-medlemmer, 

 

Godt nytår til jer alle! Det nye arbejdsår er netop begyndt, og jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år. 

 

Ved årets start plejer vi traditionelt at se tilbage på det år, der er gået, og samtidig rette vores blik mod det nye, der venter os. 2023 har budt på både glædelige og udfordrende begivenheder. Desværre har vores dygtige sekretariatschef, Anders Due, været alvorligt syg, og efter endt sygeperiode har han valgt at træde tilbage. Samtidig har vores kontordame, Lena Madsen, også valgt at stoppe. Dette har nødvendiggjort en overvejelse fra bestyrelsens side om alternative løsninger. Efter nøje overvejelse har vi indgået en aftale med DTL, som vi ser frem til med spænding. Vi er overbeviste om, at denne løsning vil være til gavn for os alle. 

 

Årets generalforsamling fandt sted på Samsø, og jeg personligt synes, det var en særdeles vellykket begivenhed. Vi har modtaget udelukkende positiv kritik, ja nærmest ros, og nogle har endda kaldt det den bedste generalforsamling i DMF's historie. Det glæder mig at høre, at vores indsats og arrangementer værdsættes på denne måde. 

 

Nu ser vi fremad. På grund af turbulensen omkring sekretariatet har vi desværre ikke afholdt medlemsmøder i det forgangne år. Vi håber dog på at kunne arrangere medlemsmøder og andre begivenheder i løbet af 2024. Har du ideer til et medlemsarrangement, er du mere end velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem, så vil vi gøre vores bedste for at føre det igennem. 

 

Med disse ord ønsker jeg dig, din familie, din virksomhed og dine medarbejdere endnu engang et rigtig godt nytår. Jeg håber, vi får lejlighed til at mødes i løbet af 2024. Husk, at DTL allerede har iværksat projektet "Den Grønne Transportpris". Fra november i år begynder kampagneperioden, der varer frem til januar 2025, og prisoverrækkelsen finder sted på Transport 2025 messen i april måned 2025. Alle DMF-medlemmer har mulighed for at deltage i kapløbet om Den Grønne Transportpris 2025 og eventuelt modtage prisen. 

LÆS NYHEDSBREV JANUAR 2024 HER

 


Top