21. november 2023

Spørg gerne din flytteleverandør, hvordan den tilbudte pris/timepris er sammensat. Som medlem af DMF vægter vi vores medarbejderes velfærd højt.

Spørg gerne din flytteleverandør, hvordan den tilbudte pris/timepris er sammensat. Som medlem af DMF vægter vi vores medarbejderes velfærd højt.

Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det formentlig også

 

Der kan være meget stor forskel på prisen på præcis samme flytning. Når du som privat person, indkøber eller ansvarlig for en flytning skal sammenligne de tilbud, du har modtaget, bør du have nedenstående med i tankerne.
En overenskomstlønnet flyttemand/kvinde tjener i underkanten af kr. 200,00 i timen, på deres normale timer (37 timer pr uge). Dertil lægges pension, feriepenge, sociale omkostninger mm. hvilket betyder at kostprisen for sådan en arbejdstime typisk vil ligge på over kr. 250,00.
Til overstående pris kan man så lægge omkostninger til flyttekasser, flyttetæpper, værktøj, forsikringer og meget, meget mere. Og på toppen af alle de beløb skal der jo også være en fortjeneste til flyttefirmaet.
Overenskomsten siger også, at vores folk skal have løn fra de kører fra firmaets adresse til de er hjemme igen. Hav det med i tankerne, når der er firmaer den kan tilbyde, at afregningen først sker på flytteadressen.
Spørg gerne din flytteleverandør, hvordan den tilbudte pris/timepris er sammensat.
Som medlem af DMF vægter vi vores medarbejderes velfærd højt.

Vi betaler vores dygtige flyttemænd i henhold til tarifferne og sikrer, at de arbejder under ordnede forhold. Vores priser afspejler ikke kun vores kvalitet, men også vores engagement i at opretholde gode arbejdsrelationer.

 


Top