Holger Danske Flytteforretning A/S

Adresse
Rødovrevej 249
2610 Rødovre
Kontakt
Tel.: 38385050
E-mail: info@holger-danske.dk
Information
www.holger-danske.dk
Cvr.: 26629152

Virksomhedsbeskrivelse

Dygtige flyttefolk Gode priser

 

Hvis du har brug for et pålideligt flyttefirma, er vi hos Holger Danske de rigtige. Vi tager hånd om alle typer af flytninger – fra nationalt til internationalt, fra små private flytninger til store erhvervsflytninger. Kort fortalt, vi flytter alt!


Hvis du bruger Holger Danske kan du trygt overlade dine ting i vores hænder. Vores flyttefolk er grundige, effektive og altid i højt humør. Vi er stolte af at kunne udføre en flytning, hvor både stemningen er god, og du er sikker på at dine ejendele bliver behandlet ligeså godt som du selv ville.

Vi kan hjælpe med alle aspekter af en flytning. Vi har egen handyman, IT-professionelle og rengøringspersonale, så du efterlader en bolig der er værd at flytte ind i, og kommer til en bolig der er fuldstændig klar til at bo i.

Desuden har vi egen tungløftafdeling, der er særligt specialiseret i tunge løft, deriblandt tunge musikinstrumenter, pengeskabe og server racks. Alt uhåndterbart materiel der er vanskeligt at flytte – opgaver som du kun har lyst til at overlade til et flyttefirma, du kan stole på.

 

Holger Danske – for en sikkerheds skyld

Galleri

Vi tilbyder følgende:

Privat
Erhverv
International
National
Opbevaring

Skriv til Holger Danske Flytteforretning A/S

Top