Flyttefirma Sjælland ApS

Adresse
Hovedgaden 501 A
2640 Hedehusene
Kontakt
Tel.: 50999999
E-mail: mail@flyttefirmaet.dk
Information
www.flyttefirmaet.dk
Cvr.: 36015675

Virksomhedsbeskrivelse

Flyttefirma Sjælland er en af Danamarks førende flyttefirmaer indenfor flytning og opbevaring, vi er af samme grund medlem af branche organisation DMF (Dansk Møbeltransport Forening).

Vision bag flyttefirmaet er af skabe et unikt og innovativt flyttefirma med fokus på professionnelle flytteløsninger, der effektivisere flytteprocessen og skaber kvalitet, tryghed og i sidste ende en super flytteoplevelse til en fair pris.

Vi er specielt kendt for vores gratis flyttekasser, vores billige flyttelifte/møbelelevatorer der kører på strøm og kan komme ind de alle steder, ja de kan selv kører indendørs da de hverken larmer eller forurener og selvfølge spare en masse tid og dermed penge for vores kunder.

Vi er også stolte af vores 4000 km2 opbevaring som ligger godt placeret tæt på motorvejsafkørsel 8 Fløng kun 10 min på motorvejen fra København med en god strategisk placering for kunder på hele Sjælland, her vil du som en del af oplevelse have Gratis flyttekasser under opbevaringen, du vil have Gratis Professionnelle flyttetæpper til rådighed og du vil blive pakket i special strækfilm som beskytter mod snavs, støv og andet.

Hos os er god og sikker Dankort betaling en garanti, det sikre dig alt går rigtigt til og du handler med et flyttefirma med orden i "sagerne".

Kig forbi vores hjemmeside https://www.flyttefirmaet.dk/tilbud-privatflytning og hent et gratis og uforpligtende flyttetilbud på din flytning og vi svare hurtigst muligt.

Galleri

Vi tilbyder følgende:

Privat
Erhverv
International
National
Opbevaring

Skriv til Flyttefirma Sjælland ApS

Top