Bryde & Sønner A/S

Adresse
Meterbuen 20
2740 Skovlunde
Kontakt
Tel.: 40302010
E-mail: bryde@bryde-as.dk
Information
www.bryde-as.dk
Cvr.: 73269628

Virksomhedsbeskrivelse

Uanset hvor flytningen går hen, lokalt, nationalt eller til den anden side af kloden, er det en opgave Bryde & Sønner A/S kan klare. I mere end 50 år har vi haft netop den dynamiske ledelse, der er nødvendig for at kunne levere den slags ydelser. Vores hovedkontor ligger på Meterbuen i Skovlunde, hvorfra vi kan flytte alt, da vi har stor viden og knowhow, og en af Danmarks største vognparker. Dagligt har vi cirka 40 flyttefolk på gaden, og omkring 16 vogne - alt fra mindre vogne, til de helt store flyttevogntog. Derudover har vi andet udstyr, såsom flytteelevatorer.

Vi sørger altid for at sætte kunden i centrum, så vi du møder vores professionelle, dygtige og glade medarbejdere, der ved hvad de har gang i. Derfor kan vi udføre alle typer af flytninger - f.eks. fra 5. sal uden elevator, en intern flytning i virksomheden, eller at flytte en hel families ejendele langt væk.

Kontakt os for at få en uforpligtende samtale, samt eventuelt stillet et uforpligtende tilbud.

 

Vores filosofi er simpel: Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Alle kunder er velkommen, uanset størrelsen og typen af flytningen.

Vi tilbyder følgende:

Privat
Erhverv
International
National
Opbevaring

Skriv til Bryde & Sønner A/S

Top