Kampagnemateriale

Kontakt Dansk Møbeltransportforening på telefon 33 21 24 14 eller e-mail dmf@flytning-dmf.dk, hvis du er på udkig efter et job i et flyttefirma, så kan henvise til DMF's medlemsvirksomheder i dit lokalområde.

Kontakt Dansk Møbeltransportforening på telefon 33 21 24 14 eller e-mail dmf@flytning-dmf.dk, hvis du er på udkig efter et job i et flyttefirma, så kan henvise til DMF's medlemsvirksomheder i dit lokalområde.

Kampagne for flere jobs i flyttebranchen 

 

I efteråret 2022 sætter DMF gang i en kampagne for at tiltrække flere medarbejdere til flyttebranchen.

 

Vi har derfor etableret denne kampagneside på vores hjemmeside.

 

Ideen med kampagnen er, at vores medlemmer frit kan anvende de materialer, som vi har fremstillet, og som alle er tilgængelige på vores kampagneside.

 

Materialerne er delt op i følgende områder:

 

1)    

Tre annoncer til brug for sociale medier som facebook, instagram og linkedin

 

2)    

Tre annoncer med udtalelser fra tre flyttemedarbejdere, der fortæller om fordelene ved deres job

 

3)    

To annonceskabeloner som I selv kan anvende til egne fotos

 

4)    

En folder som I kan printe selv og anvende, når I har møde med mulige medarbejdere, deltager på jobmessser eller på skoler. I kan bruge folderen direkte, som den, eller tilføje jeres eget logo eller stempel.

 

5)   

En plakat som I selv kan printe i forbindelse med deltagelse på jobmesser og på steder, hvor I møder mulige nye medarbejdere. I kan bruge plakaten direkte, som den, eller tilføje jeres eget logo eller stempel.

 

6)    

En pressemeddelelse som I kan sende ud til jeres lokale dagblade og ugeaviser for at fortælle om, at I søger nye medarbejdere.

 

7)    

Otte youtube-videoer hvor tre flyttemedarbejdere og fem bestyrelsesmedlemmer fortæller om, hvad der er attraktivt ved at arbejde i vores branche. Disse videoer er I velkomne til at anvende på jeres egne sociale medier og hjemmesider.

 

I må naturligvis bruge alle materialerne helt som det passer ind i jeres forretning. Bare gå i gang allerede nu.

 

Vi vil også opfordre jer til at dele DMF’s opslag på linkedin, facebook og instagram. I må også gerne opfordre jeres medarbejdere til på tilsvarende vis at følge og dele vores budskaber om, at vi har vi gode og spændende jobs i flyttebranchen.


Top