HVORFOR VÆLGE DMF?


Tryghed i flytningen

Dansk Møbeltransport Forening (DMF) består af medlemmer, der vil flytte professionelt, optræde reelt og være bevidste om det ansvar det er at håndtere andre menneskers ejendele.
Vi ved, at mennesker erhverver sig mange ting med store værdier igennem tiden - både reelle værdier og ting med store affektionsværdier. 

Tryghed for nænsom
professionalisme

Når man skal flytte, ønsker man selvfølgelig et flyttefirma, der vil behandle ens ting med respekt og nænsom hånd. Det vil DMF medlemmerne. Og vi kan, fordi vi har erfaring i alle former for flytning og opbevaring. Store og små opgaver imellem hinanden. Lokalt, indenlands og udenlands.

Optimal flytning

Vi arbejder hele tiden med udvikling og afprøvning af nye hjælpemidler, og den fælles erfaring, foreningen får på den måde, kommer alle medlemmer til gode - og dermed alle kunder, der bruger et DMF medlem til flytningen. Vi har det rigtige tidsbesparende grej og vore specialudstyrede flyttevogne skåner dine ting bedst muligt.

Sikkerhed

Det er obligatorisk for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer at have en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude i.h.t. almindelige betingelser.
Det er din garanti for at du får en reel, sikker og tryg behandling, når du vælger et flyttefirma, som er medlem af Dansk Møbeltransport Forening.


VI HOLDER DIG OPDATERET

Seneste nyt fra branchen:

 • &nbps;

  Færre flytter til Sverige


  I 2021 flyttede 2.799 personer fra Danmark til Sverige, hvilket er et fald på 287 flytninger sammenlignet med året før, og det laveste antal siden 1999. Samtidig flyttede 3.776 personer den modsatte vej fra Sverige til Danmark, hvilket er et fald på 137 personer i forhold til 2020, men stadig på nogenlunde samme niveau som de foregående år. 

  Det skriver Danmarks Statistik i sin flyttestatisk for Øresundsregionen, 2021.

  Læs hele artiklen.

 • &nbps;

  Nyt medlem har brug for DMF’s kvalitetsstempel


  Basserne – Flyt og Service APS er netop blevet medlem af Dansk Møbel Transportforening.

   

  ”Vi kunne godt tænke os at blive mere anerkendt i transportbranchen. Det er derfor vi søgte optagelse i foreningen. Vi oplever, at især erhvervskunder ser på, at man er medlem, da medlemskabet af DMF er et kvalitetsstempel, der giver os troværdighed,” siger Camilla Fusager, der etablerede virksomheden for fem år siden.

  Læs mere her.

   

 • &nbps;

  En tredjedel af alle flytninger foretages af enlige


   

  Danmarks Statistik har i september offentliggjort sin årlige statistik over flytninger i Danmark. 

  De nye tal viser bl.a., at 35-årige kvinder og mænd med dansk statsborgerskab i gennemsnit er flyttet hhv. 9,3 og 8,8 gange i løbet af deres liv. 

   

  Læs hele artiklen.

 • &nbps;

  Søg legater hos DMF


  På årets generalforsamling besluttede man at nedlægge DMF´s Æresgavefond som en selvstændig enhed. 

  Det betyder dog ikke, at der ikke længere kan søges legatportioner hos DMF. Det er stadig muligt, men ansøgninger skal blot stiles direkte til DMF.

  Der kan søges legatportioner til hhv. 25-, 40- og 50-års-jubilarer, der uafbrudt har været ansat i samme DMF medlemsvirksomhed i de anførte års angivelser. 

  "Endelig fastholder vi, at der kan søges anerkendelse til færdig uddannede transportlærlinge," siger sekretariatschef Anders Due.

  Find mere info her.

 • &nbps;

  Ny aftale med Tryg


  Pr. 1. april i år har DMF indgået en direkte samarbejdsaftale med forsikringsselskabet Tryg. 
   
  Den nye aftale betyder, at alle eksisterende ITD-Tryg policer skal om tegnes til Tryg direkte. Det vil jer, der allerede er kunder hos Tryg, blive informeret om direkte fra Tryg.
   
  Øvrige medlemmer, der endnu ikke er Tryg-kunder, vil også kunne forvente løbende at blive kontaktet af forsikringsselskabet.

   

 • &nbps;

  Husk vores logo-og designguide


  I efteråret introducerede vi en ny logo- og designguide, som vi igen vil gøre opmærksom på.
  Tal evt. med jeres lokale skiltemænd om, hvordan jeres biler kunne se ud.
  Og vi vil meget gerne modtage billeder af jeres flyttebiler, hvor man tydeligt kan se, I er medlem af DMF – effektiv flytning, og din flyttegaranti.
  Gode løsninger på profilering vil vi gerne sørge for bliver delt i foreningen og på vores sociale medier.
  Brug guiden - og er der forhold i den, som I ønsker udbygget, måI sige til, så udvider vi den løbende.
  Tjek for mere info.

Top