HVORFOR VÆLGE DMF?


Tryghed i flytningen

Dansk Møbeltransport Forening (DMF) består af medlemmer, der vil flytte professionelt, optræde reelt og være bevidste om det ansvar det er at håndtere andre menneskers ejendele.
Vi ved, at mennesker erhverver sig mange ting med store værdier igennem tiden - både reelle værdier og ting med store affektionsværdier. 

Tryghed for nænsom
professionalisme

Når man skal flytte, ønsker man selvfølgelig et flyttefirma, der vil behandle ens ting med respekt og nænsom hånd. Det vil DMF medlemmerne. Og vi kan, fordi vi har erfaring i alle former for flytning og opbevaring. Store og små opgaver imellem hinanden. Lokalt, indenlands og udenlands.

Optimal flytning

Vi arbejder hele tiden med udvikling og afprøvning af nye hjælpemidler, og den fælles erfaring, foreningen får på den måde, kommer alle medlemmer til gode - og dermed alle kunder, der bruger et DMF medlem til flytningen. Vi har det rigtige tidsbesparende grej og vore specialudstyrede flyttevogne skåner dine ting bedst muligt.

Sikkerhed

Det er obligatorisk for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer at have en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude i.h.t. gældende betingelser.
Det er din garanti for at du får en reel, sikker og tryg behandling, når du vælger et flyttefirma, som er medlem af Dansk Møbeltransport Forening.


VI HOLDER DIG OPDATERET

Seneste nyt fra branchen:

  • &nbps;

    Velkommen til et nyt år 2016, der kun lige er begyndt.

    Som relativ nytiltrådt Formand for Dansk Møbeltransport Forening vil jeg gerne bruge anledningen til at ønske dig, din familie og dine medarbejdere, et rigtigt godt nytår, med håbet om at 2016 bliver et år med forretningsmæssige muligheder, vækst og udvikling for alle vore medlemmer.

    Foreningens nye bestyrelse har nu siddet siden september 2015, og det er min vurdering at vi er kommet godt fra start: vi havde en rigtig god generalforsamling i Vejle, hvor de fremmødte deltagere var aktive, ønskede dialog, men også tog den afgående Formands beretning til efterretning, og i øvrigt fik sagt et pænt farvel til Leif Jensen, og tak for hans indsats for foreningen gennem en længere årerække.

    Lasse Ødum, Formand

Top